Όνομα έργου: Landscape House

Αρχιτεκτονική ομάδα: Milad Eshtiyaghi

Τοποθεσία: Switzerland

Σχεδιαστικά εργαλεία: Autodesk 3ds Max, Autodesk Revit, V-Ray, Adobe Photoshop, Adobe After Effects

Αρχιτέκτονας : Milad Eshtiyaghi

Εσωτερικοί χώροι : 2060 m²

Εξωτερικός χώρος: 830 m²

Χρονολογία: 2020

Visualization: Milad Eshtiyaghi

Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή

Τύπος Κτίριου: Residential, Villa




Milad Eshtiyaghi: Αυτό το έργο βρίσκεται στην Ελβετία, λόγω της θέσης του σε έδαφος με κλίση και στην καταπράσινη και δασική περιοχή, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε το έργο με το πράσινο φυσικό του περιβάλλον, έτσι έχουμε μια πράσινη στέγη με γρασίδι, κάναμε τις καλύτερες προβολές από το εσωτερικό του έργου προς τα έξω και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποιήσαμε για τον πλήρη φωτισμό του τον φεγγίτη.

 



Τα δύο βορινά υπνοδωμάτια  είναι υπόσκαφα στο έδαφος έτσι χρησιμοποιήσαμε παράθυρα μέσα στην πισίνα για φωτισμό, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίσαμε εκτός από τον φωτισμό, να έχουμε και ένα όμορφο οπτικό εφέ και να παίξουμε με το φως και την σκιά μέσα από το νερό, καθώς και για τα μπάνια αυτού του υπνοδωματίου, χρησιμοποιήσαμε φεγγίτες.




Μία από τις απαιτήσεις του εργοδότη ήταν ενα οικογενειακό θέατρο, οπότε κάνοντας την κλίση στην κύρια κατασκευή, σχεδιάσαμε τον χώρο του οικογενειακού θεάτρου, ο οποίος έχει επίσης φεγγίτι στην οροφή και το τοποθετήσαμε με την δυνατότητα να ανοίγει και να κλείνει. Αυτά τα πάνελ μπορούν να ανοίξουν κατά τη διάρκεια χαλάρωσης ή συνομιλιών με την οικογένεια και να παραμείνουν κλειστά ενώ παρακολουθείτε ταινίες.


































Πηγή: amazingarchitecture.com